Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20029
Назва: | Склад фруктової начинки (Патент на корисну модель № 87906) |
Автори: | Пушка, Ольга Сергіївна Корецька, Ірина Львівна Зінченко, Тетяна Володимирівна Бандуренко, Галина Михайлівна |
Ключові слова: | пюре-напівфабрикат буряк начинка puree semi-finished beet toppings кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І. кафедра технології консервування кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції кафедра готельно-ресторанної справи |
Дата публікації: | 2014 |
Бібліографічний опис: | Патент України № 87906 U Україна, A21D 2/18 Склад фруктової начинки / Г. М. Бандуренко, І. Л. Корецька, О. С. Пушка, Т. В. Зінченко ; заявник НУХТ. - № u 2013 10310 ; заявл. 21.08.2013; опубл. 25.02.2014, Бюл. № 4. |
Короткий огляд (реферат): | Склад фруктової начинки, який включає цукор-пісок, пюре яблучне, який відрізняється тим, що додатково містить пюре-напівфабрикат плодово-буряковийСостав фруктовой начинки, который включает сахар-песок, пюре яблочное, который отличается тем, что дополнительно содержит пюре-полуфабрикат плодово-свекольный. The composition of a fruit filling comprises granulated sugar, apple puree and is supplemented with a half-finished product of fruit-beet puree. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20029 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
87906.pdf | 166,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.