Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20029
Назва: Склад фруктової начинки (Патент на корисну модель № 87906)
Автори: Пушка, Ольга Сергіївна
Корецька, Ірина Львівна
Зінченко, Тетяна Володимирівна
Бандуренко, Галина Михайлівна
Ключові слова: пюре-напівфабрикат
буряк
начинка
puree semi-finished
beet
toppings
кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.
кафедра технології консервування
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра готельно-ресторанної справи
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Патент України № 87906 U Україна, A21D 2/18 Склад фруктової начинки / Г. М. Бандуренко, І. Л. Корецька, О. С. Пушка, Т. В. Зінченко ; заявник НУХТ. - № u 2013 10310 ; заявл. 21.08.2013; опубл. 25.02.2014, Бюл. № 4.
Короткий огляд (реферат): Склад фруктової начинки, який включає цукор-пісок, пюре яблучне, який відрізняється тим, що додатково містить пюре-напівфабрикат плодово-буряковийСостав фруктовой начинки, который включает сахар-песок, пюре яблочное, который отличается тем, что дополнительно содержит пюре-полуфабрикат плодово-свекольный. The composition of a fruit filling comprises granulated sugar, apple puree and is supplemented with a half-finished product of fruit-beet puree.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20029
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
87906.pdf166,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.