Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20029
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПушка, Ольга Сергіївна-
dc.contributor.authorКорецька, Ірина Львівна-
dc.contributor.authorЗінченко, Тетяна Володимирівна-
dc.contributor.authorБандуренко, Галина Михайлівна-
dc.date.accessioned2015-04-02T06:33:02Z-
dc.date.available2015-04-02T06:33:02Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПатент України № 87906 U Україна, A21D 2/18 Склад фруктової начинки / Г. М. Бандуренко, І. Л. Корецька, О. С. Пушка, Т. В. Зінченко ; заявник НУХТ. - № u 2013 10310 ; заявл. 21.08.2013; опубл. 25.02.2014, Бюл. № 4.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20029-
dc.description.abstractСклад фруктової начинки, який включає цукор-пісок, пюре яблучне, який відрізняється тим, що додатково містить пюре-напівфабрикат плодово-буряковийСостав фруктовой начинки, который включает сахар-песок, пюре яблочное, который отличается тем, что дополнительно содержит пюре-полуфабрикат плодово-свекольный. The composition of a fruit filling comprises granulated sugar, apple puree and is supplemented with a half-finished product of fruit-beet puree.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectпюре-напівфабрикатuk_UA
dc.subjectбурякuk_UA
dc.subjectначинкаuk_UA
dc.subjectpuree semi-finisheduk_UA
dc.subjectbeetuk_UA
dc.subjecttoppingsuk_UA
dc.subjectкафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.-
dc.subjectкафедра технології консервування-
dc.subjectкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції-
dc.subjectкафедра готельно-ресторанної справи-
dc.titleСклад фруктової начинки (Патент на корисну модель № 87906)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
87906.pdf166,79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.