Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20969
Title: | Применение β-фруктофуранозидазы в производстве спирта |
Authors: | Суходол, Виктория Фоминична Куц, Анатолий Михайлович Добролинская, Г. М. Почикаева, Н. Н. |
Keywords: | дріжджові клітини выход спирта, сбраживание мелассного сусла дрожжевые клетки рreparation Fructawamorin GlOx побочные продукты брожения fermentation of molasses wort fermentation by-products yeast cells out alcohol кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства |
Issue Date: | 1977 |
Citation: | Применение β-фруктофуранозидазы в производстве спирта / В. Ф. Суходол, А. М. Куц, Г. М. Добролинская // Производство и применение ферментных препаратов в пищевой промышленности : ІІ Симпозиум, Познань 11-14 октября 1977. – С. 75-76. |
Abstract: | Исследовали влияние препарата Фруктаваморин Г10х на процесс сбраживания мелассного сусла, накопление спирта, биомассы, вторичных и побочных продуктов брожения. Установлено, что применение препарата Фруктаваморин Г10х повышает выход спирта на 0,4 дал из 1 т условного крахмала за счет более полного выбраживания сахаров мелассы. Experiments were carried out to study the effect of the preparation Fructawamorin Gl0x on the fermentation of molasses wort and accumulation of alcohols, biomass, se¬condary and side fermentation products. The use of Fructawamorin GlOx increased the alcohol yield by 0,4 decalitres dal per 1 ton of comparison starch to occur due to a more complete fermentation of molasses sugars. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20969 |
Appears in Collections: | Статті |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.