Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21517
Title: | Вплив солодових наповнювачів на біологічну цінність сиркових паст |
Authors: | Онопрійчук, Олена Олександрівна Грек, Олена Вікторівна |
Keywords: | кафедра технології молока і молочних продуктів сиркові пасти біологічна цінність солодові наповнювачі cheese pasta biological value malt fillers |
Issue Date: | 2012 |
Citation: | Онопрійчук, О. О. Вплив солодових наповнювачів на біологічну цінність сиркових паст / О. О. Онопрійчук, О. В. Грек // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 46.-47. |
Abstract: | Розроблена нова технологія сиркових паст з солодовими наповнювачами, а саме продуктами лікувально-профілактичного призначення на основі пророщених злаків «Прозер», що володіють антиоксидантною, загальнозміцнювальною дією. A new technology of malt paste cheese fillings, such as health care products based on destination germinated cereals "Prozer", which have antioxidant, restorative action. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21517 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.