Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21822
Title: Дослідження якості пива з додаванням соку бузини
Authors: Сидор, Василь Михайлович
Кошова, Валентина Миколаївна
Боярська, Ольга Вікторівна
Лавна, Марія Ігорівна
Keywords: бузина чорна
технологічні параметри
пиво
сусло
дріжджі
yeast
technological parameters
beer
wort
black elderberry
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2015
Citation: Дослідження якості пива з додаванням соку бузини / В. М. Сидор, В. М. Кошова, О. В. Боярська, М. І. Лавна // Технологічний аудит і резерви виробництва. – 2015. - № 4/4 (24). - C. 52-55.
Abstract: Робота присвячена дослідженню можливості використання соку бузини чорної Sambucus nigra для приготування пива, що забезпечить формування нового асортименту продукції, досягнення необхідних органолептичних показників у готовому пиві. На основі теоретичних і експериментальних досліджень встановлено оптимальну дозу соку бузини для виробництва пива, визначено основні фізико-хімічні показники і органолептичні властивості готового пива. The work is devoted to research the possibility of using the juice of black elderberry Sambucus nigra to make beer that promote the formation of a new range of products, to achieve the necessary organoleptic characteristics of the finished beer. Based on theoretical and experimental studies established the optimal dose of elderberry juice for beer production, the basic physical and chemical properties and organoleptic properties of the finished beer.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21822
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
doslidzhennya.pdf3,16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.