Дослідження якості пива з додаванням соку бузини

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Робота присвячена дослідженню можливості використання соку бузини чорної Sambucus nigra для приготування пива, що забезпечить формування нового асортименту продукції, досягнення необхідних органолептичних показників у готовому пиві. На основі теоретичних і експериментальних досліджень встановлено оптимальну дозу соку бузини для виробництва пива, визначено основні фізико-хімічні показники і органолептичні властивості готового пива. The work is devoted to research the possibility of using the juice of black elderberry Sambucus nigra to make beer that promote the formation of a new range of products, to achieve the necessary organoleptic characteristics of the finished beer. Based on theoretical and experimental studies established the optimal dose of elderberry juice for beer production, the basic physical and chemical properties and organoleptic properties of the finished beer.

Description

Citation

Дослідження якості пива з додаванням соку бузини / В. М. Сидор, В. М. Кошова, О. В. Боярська, М. І. Лавна // Технологічний аудит і резерви виробництва. – 2015. - № 4/4 (24). - C. 52-55.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By