Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22224
Title: | Застосування ультразвуку для дослідження процесу набухання екструдатів |
Authors: | Ромашко, Олена Василівна Кобилінська, Олена Валеріївна Лазаренко, Михайло Васильович Ковбаса, Володимир Миколайович |
Keywords: | екструдований крохмаль набухання ультразвуковий метод імпульс кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів кафедра фізики экструдированный крахмал набухание ультразвуковой метод импульс extrusion starch swelling ultrasonic method impulse |
Issue Date: | 2003 |
Citation: | Застосування ультразвуку для дослідження процесу набухання екструдатів / О. В. Ромашко, О. В. Кобилінська, М. В. Лазаренко, В. М. Ковбаса // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2003. – № 14. – С. 57 - 58. |
Abstract: | Набухання екструдатів важлива, але мало досліджена характеристика. Запропоновано досліджувати набухання за допомогою ультразвукового методу. Представлено результати дослідження процесу набухання екструдатів пшеничного і картопляного крохмалю при різних співвідношеннях з водою. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22224 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Skovzuddpne.pdf | 1,76 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.