Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22224
Title: Застосування ультразвуку для дослідження процесу набухання екструдатів
Authors: Ромашко, Олена Василівна
Кобилінська, Олена Валеріївна
Лазаренко, Михайло Васильович
Ковбаса, Володимир Миколайович
Keywords: екструдований крохмаль
набухання
ультразвуковий метод
імпульс
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра фізики
экструдированный крахмал
набухание
ультразвуковой метод
импульс
extrusion starch
swelling
ultrasonic method
impulse
Issue Date: 2003
Citation: Застосування ультразвуку для дослідження процесу набухання екструдатів / О. В. Ромашко, О. В. Кобилінська, М. В. Лазаренко, В. М. Ковбаса // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2003. – № 14. – С. 57 - 58.
Abstract: Набухання екструдатів важлива, але мало досліджена характеристика. Запропоновано досліджувати набухання за допомогою ультразвукового методу. Представлено результати дослідження процесу набухання екструдатів пшеничного і картопляного крохмалю при різних співвідношеннях з водою.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22224
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Skovzuddpne.pdf1,76 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.