Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22447
Title: | Технологія комплексного перероблення ефірних олій |
Authors: | Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна Фролова, Наталія Епінетівна |
Keywords: | кафедра технології оздоровчих продуктів кафедра готельно-ресторанної справи перероблення олій ароматичні речовини ефірна олія processing oils flavorings attar |
Issue Date: | 2013 |
Citation: | Усатюк, О. М. Технологія комплексного перероблення ефірних олій / О. М. Усатюк, Н. Е. Фролова // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 145. |
Abstract: | Отримані продукти комплексної переробки ефірних олій - фракції і окремі ароматичні компоненти використано при розробленні рецептур композиційних ароматизаторів наперед спланованого аромату, які є натуральними продуктами з корисним впливом на функції і системи організму людини. The resulting product of complex processing of essential oils - aromatic fractions and the individual components used in developing the formulas of composite pre-planned flavor flavors, which are natural products with beneficial effects on the function and systems of the human body. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22447 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.