Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22491
Title: | Застосування ультразвуку в цукровому виробництві для запобігання відкладень на поверхні нагріву |
Authors: | Логвін, Володимир Матвійович Наконечна (Мартинюк), Аліна Сергіївна |
Keywords: | кафедра технології цукру і підготовки води цукрове виробництво поверхні нагріву ультразвук сахарное производство поверхности нагрева sugar production heating surface ultrasound |
Issue Date: | 2015 |
Citation: | Логвін, В. Застосування ультразвуку в цукровому виробництві для запобігання відкладень на поверхні нагріву / Володимир Логвін, Аліна Мартинюк // Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водо підготовки : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 18-19 листопада 2015 р. - К. : «Центр учбової літератури», 2015. – С. 106-107. |
Abstract: | Існує два ефекти впливу ультразвуку на основні характеристики процесу кристалізації: фізичний ефект, який сприяє механічному перемішуванню та хімічний ефект, який пов'язаний з кавітацією і її дією на утворення радикалів. There are two effects of ultrasound on the main characteristics of the crystallization process, a physical effect that contributes to mechanical and chemical mixing effect is associated with cavitation and its effect on the formation of radicals. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22491 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.