Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22491
Title: Застосування ультразвуку в цукровому виробництві для запобігання відкладень на поверхні нагріву
Authors: Логвін, Володимир Матвійович
Наконечна (Мартинюк), Аліна Сергіївна
Keywords: кафедра технології цукру і підготовки води
цукрове виробництво
поверхні нагріву
ультразвук
сахарное производство
поверхности нагрева
sugar production
heating surface
ultrasound
Issue Date: 2015
Citation: Логвін, В. Застосування ультразвуку в цукровому виробництві для запобігання відкладень на поверхні нагріву / Володимир Логвін, Аліна Мартинюк // Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водо підготовки : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 18-19 листопада 2015 р. - К. : «Центр учбової літератури», 2015. – С. 106-107.
Abstract: Існує два ефекти впливу ультразвуку на основні характеристики процесу кристалізації: фізичний ефект, який сприяє механічному перемішуванню та хімічний ефект, який пов'язаний з кавітацією і її дією на утворення радикалів. There are two effects of ultrasound on the main characteristics of the crystallization process, a physical effect that contributes to mechanical and chemical mixing effect is associated with cavitation and its effect on the formation of radicals.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22491
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
25.pdf116,01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.