Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22943
Title: Чинники погіршення якості ароматизованих харчових продуктів та шляхи їх подолання
Authors: Фролова, Наталія Епінетівна
Українець, Анатолій Іванович
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів
якість
ароматизовані продукти
харчові продукти
flavored products
food products
quality
Issue Date: 2015
Citation: Фролова, Н. Е. Чинники погіршення якості ароматизованих харчових продуктів та шляхи їх подолання / Н. Е.Фролова, А. І. Українець // Якість і безпека харчових продуктів : тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 12–13 листопада 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 88–90.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22943
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15.pdf1,1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.