Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22943
Title: | Чинники погіршення якості ароматизованих харчових продуктів та шляхи їх подолання |
Authors: | Фролова, Наталія Епінетівна Українець, Анатолій Іванович |
Keywords: | кафедра технології оздоровчих продуктів якість ароматизовані продукти харчові продукти flavored products food products quality |
Issue Date: | 2015 |
Citation: | Фролова, Н. Е. Чинники погіршення якості ароматизованих харчових продуктів та шляхи їх подолання / Н. Е.Фролова, А. І. Українець // Якість і безпека харчових продуктів : тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 12–13 листопада 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 88–90. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22943 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.