Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23054
Title: Вимоги до показників якості оливкової олії в ЄС та Україні
Authors: Прокопенкова, Діана Олегівна
Усатюк, Світлана Іванівна
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів
оливкова олія
рослинна олія
показники якості
quality
vegetable oil
olive oil
Issue Date: 2015
Citation: Прокопенкова, Д. О. Вимоги до показників якості оливкової олії в ЄС та Україні / Д. О. Прокопенкова, С. І. Усатюк // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 313-315.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23054
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
82.pdf129,01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.