Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23054
Title: | Вимоги до показників якості оливкової олії в ЄС та Україні |
Authors: | Прокопенкова, Діана Олегівна Усатюк, Світлана Іванівна |
Keywords: | кафедра експертизи харчових продуктів оливкова олія рослинна олія показники якості quality vegetable oil olive oil |
Issue Date: | 2015 |
Citation: | Прокопенкова, Д. О. Вимоги до показників якості оливкової олії в ЄС та Україні / Д. О. Прокопенкова, С. І. Усатюк // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 313-315. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23054 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.