Дослідження комплексної дії зцукрюючих ферментних препаратів на вуглеводний склад мальтозних сиропів
Вантажиться...
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті наведено результати досліджень щодо впливу комбінацій ферментних препаратів, їх дозування та часу введення у технологічний процес зцукрювання крохмалю на накопичування мальтози у гідролізатах.
The results of studies of the effect of combinations of enzyme preparations, their dosage and time of administration in the process sugaring starch, on the accumulation of maltose in hydrolysates.
The results of studies of the effect of combinations of enzyme preparations, their dosage and time of administration in the process sugaring starch, on the accumulation of maltose in hydrolysates.
Опис
Ключові слова
крохмаль, starch, мальтоза, ферментні препарати, зцукрювання, високомальтозний сироп, enzyme preparations, maltose, scarification, hide maltose syrup, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Грабовська, О. В. Дослідження комплексної дії зцукрюючих ферментних препаратів на вуглеводний склад мальтозних сиропів / О. В. Грабовська, Н. І. Сабадаш // Вісник ХНТУСГ. - 2008. - С. 185-192.