Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23204
Title: | Застосування екструдованого пшеничного борошна для поліпшення якості здобних сухарів |
Authors: | Ковбаса, Володимир Миколайович Вдовиченко, Андрій Сергійович Кобилінська, Олена Валеріївна Вільчинська, Валентина Францівна Сисоєв, Іван Аверьянович |
Keywords: | пшеничне борошно біополімери екструзійне оброблення сухарні плити поліпшена текстура кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів пшеничная мука биополимеры экструзионная обработка сухарные плиты улучшенная текстура wheat flour biopolymers extrusion processing rusks plate improved texture |
Issue Date: | 1998 |
Citation: | Застосування екструдованого пшеничного борошна для поліпшення якості здобних сухарів / В. М. Ковбаса, А. С. Вдовиченко, О. В. Кобилінська, В. Ф. Вільчинська, І. О. Сисоєв // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. – 1998. - № 4. – С. 75-77. |
Abstract: | Пшеничне борошно обробляли на двошнековому екструдері. У кількості від 3,0 до 15,0 % його вносили при замісі тіста для здобних сухарів. Встановлено, що внесення 7,5 % позитивно впливає на показники тіста та органолептику готових сухарів. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23204 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Skovzepbdpyzs.pdf | 1,93 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.