Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23204
Title: Застосування екструдованого пшеничного борошна для поліпшення якості здобних сухарів
Authors: Ковбаса, Володимир Миколайович
Вдовиченко, Андрій Сергійович
Кобилінська, Олена Валеріївна
Вільчинська, Валентина Францівна
Сисоєв, Іван Аверьянович
Keywords: пшеничне борошно
біополімери
екструзійне оброблення
сухарні плити
поліпшена текстура
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
пшеничная мука
биополимеры
экструзионная обработка
сухарные плиты
улучшенная текстура
wheat flour
biopolymers
extrusion processing
rusks plate
improved texture
Issue Date: 1998
Citation: Застосування екструдованого пшеничного борошна для поліпшення якості здобних сухарів / В. М. Ковбаса, А. С. Вдовиченко, О. В. Кобилінська, В. Ф. Вільчинська, І. О. Сисоєв // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. – 1998. - № 4. – С. 75-77.
Abstract: Пшеничне борошно обробляли на двошнековому екструдері. У кількості від 3,0 до 15,0 % його вносили при замісі тіста для здобних сухарів. Встановлено, що внесення 7,5 % позитивно впливає на показники тіста та органолептику готових сухарів.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23204
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Skovzepbdpyzs.pdf1,93 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.