Застосування екструдованого пшеничного борошна для поліпшення якості здобних сухарів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1998

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Пшеничне борошно обробляли на двошнековому екструдері. У кількості від 3,0 до 15,0 % його вносили при замісі тіста для здобних сухарів. Встановлено, що внесення 7,5 % позитивно впливає на показники тіста та органолептику готових сухарів.

Опис

Ключові слова

пшеничне борошно, біополімери, екструзійне оброблення, сухарні плити, поліпшена текстура, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, пшеничная мука, биополимеры, экструзионная обработка, сухарные плиты, улучшенная текстура, wheat flour, biopolymers, extrusion processing, rusks plate, improved texture

Бібліографічний опис

Застосування екструдованого пшеничного борошна для поліпшення якості здобних сухарів / В. М. Ковбаса, А. С. Вдовиченко, О. В. Кобилінська, В. Ф. Вільчинська, І. О. Сисоєв // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. – 1998. - № 4. – С. 75-77.

Зібрання