Виробництво безалкогольного напою на основі різних видів чаю
Вантажиться...
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Чайний настій, як джерело біологічно активних речовин, придатний для використання у приготуванні безалкогольних напоїв;
The tea extract as a source of biologically active substances suitable for use in the preparation of soft drinks.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, безалкогольні напої, чай, чайний кущ, чайне листя, листки, чайний настій, soft drinks, tea, bush tea, tea leaves, leaves, tea extract
Бібліографічний опис
Соболєв, О. Виробництво безалкогольного напою на основі різних видів чаю / Олександр Соболєв, Валентина Кошова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 220.