Confectionery fortification
Вантажиться...
Файли
Дата
2016
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
fortification, production, confectionery, виробництво, кондитерські вироби, підвищення поживної цінності, повышение питательной ценности, производство, кондитерские изделия, кафедра іноземних мов професійного спрямування
Бібліографічний опис
Krupska, Y. Confectionery Fortification / Y. Krupska, O. Kokhan // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. — К. : НУХТ, 2016. – Ч. 4. – С. 162.