Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23746
Title: Influence of citrate, lactate and calcium carbonate on microbiological and biochemical processes in dough
Authors: Shevchenko, Anastasiia
Drobot, Vira
Smirnova, Elizabeth
Keywords: bioactive ingredients of doudh
yeast microflora
citrate
lactate
calcium carbonate
дріжджова мікрофлора
цитрат
лактат
карбонат кальцію
біоактивні інгредієнти тіста
биоактивные ингредиенты теста
дрожжевая микрофлора
карбонат кальция
кафедра іноземних мов професійного спрямування
Issue Date: 2016
Citation: Shevchenko, A. Influence of citrate, lactate and calcium carbonate on microbiological and biochemical processes in dough / A. Shevchenko, V. Drobot, E. Smirnova // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 4. – C. 139.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23746
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf75,81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.