Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23746
Title: | Influence of citrate, lactate and calcium carbonate on microbiological and biochemical processes in dough |
Authors: | Shevchenko, Anastasiia Drobot, Vira Smirnova, Elizabeth |
Keywords: | bioactive ingredients of doudh yeast microflora citrate lactate calcium carbonate дріжджова мікрофлора цитрат лактат карбонат кальцію біоактивні інгредієнти тіста биоактивные ингредиенты теста дрожжевая микрофлора карбонат кальция кафедра іноземних мов професійного спрямування |
Issue Date: | 2016 |
Citation: | Shevchenko, A. Influence of citrate, lactate and calcium carbonate on microbiological and biochemical processes in dough / A. Shevchenko, V. Drobot, E. Smirnova // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 4. – C. 139. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23746 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.