Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23791
Назва: | Порівняльний аналіз жовтих і червоних сортів малини |
Автори: | Коваль, Марина Олександрівна Мурашко, Катерина Сергіївна Шутюк, Віталій Володимирович |
Ключові слова: | аналіз сушіння малина analysis drying raspberry кафедра технології консервування |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | Коваль, М. О. Порівняльний аналіз жовтих і червоних сортів малини / М. О. Коваль, К. С. Мурашко, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 1. - С. 284. |
Короткий огляд (реферат): | В роботі наведено порівняльний аналіз сушіння жовтих і червоних сортів малини. In this paper the comparative analysis of dry yellow and red raspberry varieties. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23791 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
16 MNK 82 Koval.pdf | 237,13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.