Розроблення способу виробництва кондитерського продукту із сорбційними властивостями до іонів важких металів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Актуальною проблемою в сучасних умовах є розробка технологій, що передбачають збагачення борошняних виробів харчовими волокнами в тому числі пектиновими речовинами. Така передумова диктується погіршенням екологічних умов, що супроводжується забрудненням оточуючого середовища та харчових продуктів. Current problems in modern conditions is the development of technologies that provide enrichment pastry dietary fibers including pectin. This premise is dictated by the deteriorating environmental conditions, accompanied by environmental pollution and food.

Опис

Ключові слова

кафедра харчової хімії, кондитерський продукт, сорбційні властивості, іони важких металів, confectionery product, sorption properties, ions of heavy metals

Бібліографічний опис

Харітон, Т. Я. Розроблення способу виробництва кондитерського продукту із сорбційними властивостями до іонів важких металів / Т. Я. Харітон // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12–13 травня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 109–111.