Використання несмаженого зерна гречки в рецептурах кисломолочних продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті запропоновано використання несмажених зерен гречки в рецептурах кисломолочних продуктів. Встановлено рекомендовані дози внесення гречаного зерна, визначено органолептичні та фізико-хімічні показники зразків продуктів. The article proposed the use of non-fried buckwheat grain in formulations of fermented milk products. The recommended dose of making buckwheat grains, defined the organoleptic and physico-chemical indicators of product samples.

Опис

Ключові слова

зелена гречка, кисломолочні продукти, green buckwheat, dairy products, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Ющенко, Н. М. Використання несмаженого зерна гречки в рецептурах кисломолочних продуктів / Н. М. Ющенко, І. М. Миколів, У. Г. Кузьмик // Вісник Харківського Національного Технічного Університету сільського господарства ім. Петра Василенка. – 2015. – Вип. 166. - С. 69–75.

Зібрання