Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24269
Title: Адаптація вітчизняного законодавства з європейським у сфері якості та безпеки харчових продуктів
Authors: Кеда, Анжела Сергіївна
Сидор, Василь Михайлович
Карповець, Петро Макарович
Karpovets, Petro
Григор'єва, Любов Іванівна
Grigorieva, Lyubov
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів
вітчизняне законодавство
європейське законодавство
безпека харчових продуктів
national legislation
european legislation
food safety
Issue Date: 2016
Citation: Адаптація вітчизняного законодавства з європейським у сфері якості та безпеки харчових продуктів / А. С. Кеда, В. М. Сидор, П. М. Карповець, Л. І. Григор’єва // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 62.
Abstract: Питання безпеки харчових продуктів є актуальним для всіх країн світу. Безпечність харчових продуктів є одним з основним факторів збереження здоров’я та благополуччя населення. The issue of food safety is important for all countries. Food safety is a major factor in maintaining the health and well-being of the population.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24269
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
31.pdf685,04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.