Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24269
Title: | Адаптація вітчизняного законодавства з європейським у сфері якості та безпеки харчових продуктів |
Authors: | Кеда, Анжела Сергіївна Сидор, Василь Михайлович Карповець, Петро Макарович Karpovets, Petro Григор'єва, Любов Іванівна Grigorieva, Lyubov |
Keywords: | кафедра експертизи харчових продуктів вітчизняне законодавство європейське законодавство безпека харчових продуктів national legislation european legislation food safety |
Issue Date: | 2016 |
Citation: | Адаптація вітчизняного законодавства з європейським у сфері якості та безпеки харчових продуктів / А. С. Кеда, В. М. Сидор, П. М. Карповець, Л. І. Григор’єва // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 62. |
Abstract: | Питання безпеки харчових продуктів є актуальним для всіх країн світу. Безпечність харчових продуктів є одним з основним факторів збереження здоров’я та благополуччя населення. The issue of food safety is important for all countries. Food safety is a major factor in maintaining the health and well-being of the population. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24269 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.