Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2471
Title: Вивчення процесу змочування палигорськіта
Authors: Матко, Світлана Василівна
Мельник, Людмила Миколаївна
Марценюк, Олександр Степанович
Keywords: швидкість
змочування
палигорськіт
капіляри
speed
moistening
paligorscit
capillaries
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра технології консервування
Issue Date: 2009
Citation: Матко, С. В. Вивчення процесу замочування палигорськіта / С. В. Матко, Л. М. Мельник, О. С. Марценюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 29. - С. 36-39.
Abstract: Досліджено процес змочування палигорськіта яблучним соком. Запропоновано модель будови частинки палигорськіта та рівняння для розрахунку швидкості і тривалості змочування капілярів адсорбента і підтверджено їх адекватність. Розраховано рушійну силу процесу і розміри пор.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2471
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
123.pdf111,43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.