We collect and process your personal information for the following purposes: Functional, Statistical

Місце експериментальної лабораторної роботи в процесі вивчення органічної хімії студентами технологічних спеціальностей ВНЗ

No Thumbnail Available

Date

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

В статті наведений детальний опис етапів проведення лабораторних робіт з курсу «Органічна хімія» у професійній підготовці бакалаврів за напрямами «Харчові технології та інженерія» та «Хімічна технологія» Національного університету харчових технологій. Високий рівень знань з дисципліни «Органічна хімія» забезпечує майбутньому фахівцю харчової промисловості можливість найкращого засвоєння дисциплін професійного спрямування. Stages of the laboratory work on the course "Organic Chemistry" for bachelors of specialities of "Food Technology and Engineering" and "Chemical engineering" of the National University of Food Technologies are considerated in detail in the article. The successful mastering of course " Organic chemistry " by students provides them good theoretical and practical base for better understanding of disciplines of the professional direction.

Description

Citation

Мазур, Л. М. Місце експериментальної лабораторної роботи в процесі вивчення органічної хімії студентами технологічних спеціальностей ВНЗ / Л. М. Мазур, І. В. Попова, С. О. Ковальова // Методика навчання природничих дисциплін у середній та вищій школі (XXІIІ Каришинські читання) : міжнародна науково-практична конференція, м. Полтава, 19-20 травня 2016 р. - С. 263-264.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By