Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25193
Назва: | Ukrainian food journal. Vol. 5. Issue 4 |
Автори: | National University of Food Technologies |
Ключові слова: | food technologies biotechnology microbiology food chemistry processes and equipment of food productions харчові технології біотехнологія мікробіологія харчова хімія процеси і апарати харчових виробництв пищевые технологии биотехнология микробиология пищевая химия процессы и аппараты пищевых производств |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | Ukrainian food journal = Український харчовий журнал : internatinal scientific journal. Vol. 5. Issue 4 / National university of food technologies. - К. : NUFT, 2016. - 210 p. |
Короткий огляд (реферат): | Міжнародне наукове періодичне видання для публікації результатів досліджень фахівців у галузі харчової науки, техніки та технології, хімії, економіки і управління. International scientific periodical to publish the results of research experts in the field of food science, engineering and technology, chemistry, economics and management. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25193 |
Розташовується у зібраннях: | Ukrainian Food Journal |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
UKRAINIAN FOOD JOURNAL 2016 V.5 Is.4.pdf | 10,77 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.