Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25193
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | National University of Food Technologies | - |
dc.date.accessioned | 2017-05-11T07:21:47Z | - |
dc.date.available | 2017-05-11T07:21:47Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Ukrainian food journal = Український харчовий журнал : internatinal scientific journal. Vol. 5. Issue 4 / National university of food technologies. - К. : NUFT, 2016. - 210 p. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25193 | - |
dc.description.abstract | Міжнародне наукове періодичне видання для публікації результатів досліджень фахівців у галузі харчової науки, техніки та технології, хімії, економіки і управління. International scientific periodical to publish the results of research experts in the field of food science, engineering and technology, chemistry, economics and management. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.subject | food technologies | uk_UA |
dc.subject | biotechnology | uk_UA |
dc.subject | microbiology | uk_UA |
dc.subject | food chemistry | uk_UA |
dc.subject | processes and equipment of food productions | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | біотехнологія | uk_UA |
dc.subject | мікробіологія | uk_UA |
dc.subject | харчова хімія | uk_UA |
dc.subject | процеси і апарати харчових виробництв | uk_UA |
dc.subject | пищевые технологии | uk_UA |
dc.subject | биотехнология | uk_UA |
dc.subject | микробиология | uk_UA |
dc.subject | пищевая химия | uk_UA |
dc.subject | процессы и аппараты пищевых производств | uk_UA |
dc.title | Ukrainian food journal. Vol. 5. Issue 4 | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Ukrainian Food Journal |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
UKRAINIAN FOOD JOURNAL 2016 V.5 Is.4.pdf | 10,77 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.