Використання відходів молочної промисловості в технології хлібобулочних виробів
Вантажиться...
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Використання білкової сировини в технології виготовлення хлібобулочних виробів.
Using the protein material in manufacturing technology bakery products.
Опис
Ключові слова
хлібобулочні вироби, молочна сироватка, вakery products, milk whey, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Використання відходів молочної промисловості в технології хлібобулочних виробів / Н. О. Лець, О. В. Бортнічук, В. В. Цирульнікова, В. Ф. Доценко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – Ч. 3. – С. 419.