Антиоксидантні характеристики рослинної сировини у створенні алкогольної продукції

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Приведені результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв з 50 найменувань рослинної сировини, які можливо використовувати у виробництві алкогольної продукції. The brought results over of experimental researches of anti oxidizing activity of aqueous-alcoholic extracts from 50 names of digister, which it is possible to use in the production of alcoholic goods.

Опис

Ключові слова

рослинна сировина, digister, спиртові настої, water and alcohol extracts, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Антиоксидантні характеристики рослинної сировини у створенні алкогольної продукції / О. В. Кузьмін, І. А. Оносова, В. Г. Топольник та ін. // Вісник ДонНУЕТ. – 2012. – № 1 (53). – Технічні науки. – С. 198-209.

Зібрання