Антиоксидантні характеристики рослинної сировини у створенні алкогольної продукції
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Приведені результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв з 50 найменувань рослинної сировини, які можливо використовувати у виробництві алкогольної продукції.
The brought results over of experimental researches of anti oxidizing activity of aqueous-alcoholic extracts from 50 names of digister, which it is possible to use in the production of alcoholic goods.
Опис
Ключові слова
рослинна сировина, digister, спиртові настої, water and alcohol extracts, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Антиоксидантні характеристики рослинної сировини у створенні алкогольної продукції / О. В. Кузьмін, І. А. Оносова, В. Г. Топольник та ін. // Вісник ДонНУЕТ. – 2012. – № 1 (53). – Технічні науки. – С. 198-209.