Technological aspects of fortification of blended vegetable oils
Вантажиться...
Дата
2016
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
The advantages of using vegetable oils to replenish PUFA fat-soluble vitamins to cure is that vegetable oil is a traditional food product and does not create any complications and adverse reactions in the body and is much cheaper than cure. Переваги використання рослинних олій для поповнення PUFA жиророзчинних вітамінів перед ліками полягає в тому, що рослинна олія є традиційним харчовим продуктом і не створює будь-яких ускладнень і побічних реакцій в організмі і значно дешевше, ніж ліки.
Опис
Ключові слова
saturated acids, vegetable oils, omega-6, selection, насичені кислоти, рослинні олії, омега-6, селекція, насыщенные кислоты, растительные масла, селекция, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Topchiy, O. Technological aspects of fortification of blended vegetable oils / O. Topchiy, E. Kotlyar // East European Scientific Journal. – Варшава, 2016. – №1 (5). – P. 40-46.