Prospects for sugar confectionery for gerontologic purpose
кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра технології оздоровчих продуктів, sugar confectionery, gerontologic purpose, balanced diet, biologically active substances, functional purpose, recipe, цукровмісні кондитерські вироби, дієтичне призначення, збалансована дієта, біологічно-активні речовини, функціональне призначення, рецептура, кафедра готельно-ресторанної справи
Ushchapovskyi, A. Prospects for sugar confectionery for gerontologic purpose / A. Ushchapovskyi, N. Ivchuk, J. Smirnova // Наукові здобутки молоді-вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 83 Міжнар. наук. конфер. молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. – Ч. 4. – Київ : НУХТ, 2017. – P. 124.
