Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25602
Title: | Overcoming difficulties in teaching english for food technology |
Authors: | Kovalchuk, Olga |
Keywords: | кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації english for specific purposes communicative competence food technology англійська мова для професійного спілкування комунікативна компетентність харчові технології |
Issue Date: | 2016 |
Citation: | Kovalchuk O. Overcoming Difficulties in Teaching English for Food Technology / O. Kovalchuk // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8 th Central European Congress on Food, 23–26 May 2016. – P. 104 |
Abstract: | Taking students to production plants in order to place them in professional situations helps to provide students with a tangible academic experience. Students can benefit from field classes, because they give a live experience that enhances classroom learning. Виїзні заняття та екскурсії для студентів на промислових підприємствах, зокрема, іноземною мовою, збагачують студентів суттєвим науковим та практичним досвідом. Такі заняття дозволяють зануритися у професійні ситуації та значно покращують результати навчання в аудиторії. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25602 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.