Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25602
Название: Overcoming difficulties in teaching english for food technology
Авторы: Kovalchuk, Olga
Ключевые слова: кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації
english for specific purposes
communicative competence
food technology
англійська мова для професійного спілкування
комунікативна компетентність
харчові технології
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Kovalchuk O. Overcoming Difficulties in Teaching English for Food Technology / O. Kovalchuk // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8 th Central European Congress on Food, 23–26 May 2016. – P. 104
Краткий осмотр (реферат): Taking students to production plants in order to place them in professional situations helps to provide students with a tangible academic experience. Students can benefit from field classes, because they give a live experience that enhances classroom learning. Виїзні заняття та екскурсії для студентів на промислових підприємствах, зокрема, іноземною мовою, збагачують студентів суттєвим науковим та практичним досвідом. Такі заняття дозволяють зануритися у професійні ситуації та значно покращують результати навчання в аудиторії.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25602
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
4.pdf156,97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.