Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25602
Назва: Overcoming difficulties in teaching english for food technology
Автори: Kovalchuk, Olga
Ключові слова: кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації
english for specific purposes
communicative competence
food technology
англійська мова для професійного спілкування
комунікативна компетентність
харчові технології
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Kovalchuk O. Overcoming Difficulties in Teaching English for Food Technology / O. Kovalchuk // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8 th Central European Congress on Food, 23–26 May 2016. – P. 104
Короткий огляд (реферат): Taking students to production plants in order to place them in professional situations helps to provide students with a tangible academic experience. Students can benefit from field classes, because they give a live experience that enhances classroom learning. Виїзні заняття та екскурсії для студентів на промислових підприємствах, зокрема, іноземною мовою, збагачують студентів суттєвим науковим та практичним досвідом. Такі заняття дозволяють зануритися у професійні ситуації та значно покращують результати навчання в аудиторії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25602
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdf156,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.