Вивчення впливу електрофізичних методів обробки на мікробіологічні показники харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Сучасний ринок харчових продуктів характеризується все більшою різноманітністю та конкуренто спроможністю готової продукції. Харчові продукти в свою чергу, дуже чутливі до умов зберігання та транспортування, тому науковці все частіше намагаються знайти способи покращення мікробіологічних показників сировини продукції протягом усього технологічного циклу та забезпечення терміну зберігання готової продукції. На підставі аналітичного огляду літературних джерел в статті наведено результати досліджень по впливу електрофізичних полів, показано переваги над традиційними методами обробки. Thе modern food market characterized by increasing diversity and competitiveness capacity of finished products. Food in turn, very sensitive to storage and transportation, so scientists are increasingly trying to find ways to improve the microbiological production of raw materials throughout the production cycle and ensure the shelf life of the finished product. Based on an analytical review of the literature in article describes the results of studies on the effects of electro fields shown advantages over traditional methods of treatment.

Опис

Ключові слова

електрофізичні поля, мікробіологічні показники, інактивація мікроорганізмів, electrical fields, microbiological indicators, inactivation of microorganisms, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Святненко, Р. С. Вивчення впливу електрофізичних методів обробки на мікробіологічні показники харчових продуктів / Р. С. Святненко, А. І. Маринін, О. В. Кочубей–Литвиненко // Техніка, енергетика, транспорт АПК. – Вінниця, 2017. – № 1 (96) – С. 125-130.

Зібрання