Вивчення біологічно активних речовин у нових пребіотиках із інуліновмісної сировини у формі нанопорошків

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

В ході досліджень було вивченно біологічно активні речовини в нових пребіотиках із інуліновмісної сировини в формі нанопорошків із топінамбура. Було використано кріогенне «шокове» заморожування, низькотемпературне подрібнення та сублімаційне сушіння. In the course of research, biologically active substances were studied in new prebiotics from inulin-containing raw materials in the form of artichoke nanopowders. Cryogenic "shock" freezing, low-temperature grinding and sublimation drying were used.

Description

Citation

Балабай, К. С. Вивчення біологічно активних речовин у нових пребіотиках із інуліновмісної сировини у формі нанопорошків / К. С. Балабай, О. С. Бессараб, Р. Ю. Павлюк // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва : наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів, 7 квітня 2016 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 144

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By