Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2581
Title: Дослідження властивостей кексу функціонального спрямування
Authors: Іванова, Вікторія Джанівна
Івчук, Надія Павлівна
Хлєбутіна, М. С.
Keywords: функціональні продукти
кекс
рослинна сировина
горохове борошно
чорноплідна горобина
лікувально-профілактичне харчування
functional foods
cake
herbs
pea flour
chokeberry
preventive nutrition
кафедра технології оздоровчих продуктів
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2011
Citation: Іванова, В. Д. Дослідження властивостей кексу функціонального спрямування / В. Д. Іванова, М. С. Хлєбутіна, Н. П. Івчук // Наукові праці ОНАХТ. — 2011. — Вип. 40., № 1 - С. 82-86.
Abstract: Наведено результати досліджень властивостей нового виду кексу функціональної дії. Дослдіжено фізико-хімічні, структурно-механічні, органолептичні властивості експериментальних зразків кексів з додаванням борохового борошна та порошку чорноплідної горобини.
The results of investigations of properties of a new kind of cake functional. Dosldizheno physico-chemical, structural, mechanical, organoleptic properties of experimental samples cake with the addition borohovoho meal and powder of chokeberry.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2581
ISSN: 2073-8730
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5237.pdf4,92 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.