Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2581
Title: | Дослідження властивостей кексу функціонального спрямування |
Authors: | Іванова, Вікторія Джанівна Івчук, Надія Павлівна Хлєбутіна, М. С. |
Keywords: | функціональні продукти кекс рослинна сировина горохове борошно чорноплідна горобина лікувально-профілактичне харчування functional foods cake herbs pea flour chokeberry preventive nutrition кафедра технології оздоровчих продуктів кафедра експертизи харчових продуктів |
Issue Date: | 2011 |
Citation: | Іванова, В. Д. Дослідження властивостей кексу функціонального спрямування / В. Д. Іванова, М. С. Хлєбутіна, Н. П. Івчук // Наукові праці ОНАХТ. — 2011. — Вип. 40., № 1 - С. 82-86. |
Abstract: | Наведено результати досліджень властивостей нового виду кексу функціональної дії. Дослдіжено фізико-хімічні, структурно-механічні, органолептичні властивості експериментальних зразків кексів з додаванням борохового борошна та порошку чорноплідної горобини. The results of investigations of properties of a new kind of cake functional. Dosldizheno physico-chemical, structural, mechanical, organoleptic properties of experimental samples cake with the addition borohovoho meal and powder of chokeberry. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2581 |
ISSN: | 2073-8730 |
Appears in Collections: | Статті |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.