Розробка методу кількісної оцінки якості спирту в лікеро-горілчаному виробництві

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості спирту етилового ректифікованого для лікеро-горілчаного виробництва, згідно з принципами кваліметрії. In the article the method of complex quantitative assessment of the quality of rectified ethyl alcohol of alcoholic beverage production is presented, according to the principles of qualimetry.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, комплексна кількісна оцінка, спирт, лікеро-горілчане виробництво, якість, complex quantitative assessment, alcohol, alcoholic beverages production, quality

Бібліографічний опис

Топольник, В. Г. Розробка методу кількісної оцінки якості спирту в лікеро-горілчаному виробництві / В. Г. Топольник, О. В. Кузьмін // Вісник ДонДУЕТ. Серія : Технічні науки. – 2006. – № 1 (29). – С. 111–118.

Зібрання