Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26079
Назва: | Наукові праці Національного університету харчових технологій Т. 23, № 5 |
Автори: | Національний університет харчових технологій |
Ключові слова: | харчові технології автоматизація інформаційні технології мікробіологія біотехнологія економіка соціальний розвиток microbiology automation information technologies enterprise economy biotechnology social development food technology |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | Наукові праці Національного університету харчових технологій. Т. 23, № 5 / Національний університет харчових технологій. - К. : НУХТ, 2017. |
Короткий огляд (реферат): | У журналі публікуються статті за результатами фундаментальних теоретичних розробок і прикладних досліджень у галузі технічних та економічних наук. Рукописи статей попередньо рецензуються провідними спеціалістами відповідної галузі. Для викладачів, наукових працівників, аспірантів, докторантів і студентів вищих навчальних закладів, керівників підприємств харчової промисловості. Articles with the results of fundamental theoretical developments and applied research in the field of technical and economic sciences are published in this journal. The scripts of articles are reviewed beforehand by leading specialists of corresponding branch. The journal was designed for professors, tutors, scientists, post-graduates, students of higher education establishments and executives of the food industry. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26079 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці НУХТ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tom23_№5_P1.pdf | 15,62 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Tom23_№5_P2.pdf | 6,92 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.