Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26696
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | National University of Food Technologies | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-27T13:36:04Z | - |
dc.date.available | 2018-02-27T13:36:04Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Ukrainian Journal of Food Science = Український науковий журнал про продукти харчування: internatinal scientific journal. Vol. 5. Issue 1 / National university of food technologies. - К. : NUFT, 2016. - 160 p. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26696 | - |
dc.description.abstract | Ukrainian Journal of Food Science publishes original research articles, short communications, review papers, news and literature reviews dealing with all aspects of the food science, technology, engeneering, nutrition, food chemistry, economics and management. Ukrainian Journal of Food Science публікує оригінальні наукові статті, короткі повідомлення, оглядові статті, новини та огляди літератури з усіх аспектів харчової науки, техніки, інженерії, харчування, хімії, економіки та управління. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.subject | chemistry | uk_UA |
dc.subject | management | uk_UA |
dc.subject | food science | uk_UA |
dc.subject | machinery | uk_UA |
dc.subject | economy | uk_UA |
dc.subject | харчові науки | uk_UA |
dc.subject | техніка | uk_UA |
dc.subject | хімія | uk_UA |
dc.subject | економіка | uk_UA |
dc.subject | управління | uk_UA |
dc.subject | экономика | uk_UA |
dc.subject | управление | uk_UA |
dc.subject | пищевые науки | uk_UA |
dc.subject | техника | uk_UA |
dc.subject | химия | uk_UA |
dc.title | Ukrainian Journal of Food Science Vol. 5. Issue 1 | uk_UA |
Appears in Collections: | Ukrainian Journal of Food Science |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ukr Jour Food Sci V 5 I 1.pdf | 4,65 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.