Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26698
Назва: | Ukrainian food journal. Vol. 6. Issue 3 |
Автори: | National University of Food Technologies |
Ключові слова: | food technologies biotechnology microbiology food chemistry processes and equipment of food productions харчові технології біотехнологія мікробіологія харчова хімія процеси і апарати харчових виробництв пищевые технологии биотехнология микробиология пищевая химия процессы и аппараты пищевых производств |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | Ukrainian food journal = Український харчовий журнал : internatinal scientific journal. Vol. 6. Issue 3 / National university of food technologies. - К. : NUFT, 2017. - 186 p. |
Короткий огляд (реферат): | An international scientific periodical for the publication of research results of experts in the field of food science, technology and technology, chemistry, economics and management. Міжнародне наукове періодичне видання для публікації результаті досліджень фахівців у галузі харчової науки, техніки та технології, хімії, економіки і управління. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26698 |
Розташовується у зібраннях: | Ukrainian Food Journal |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
UKRAINIAN FOOD JOURNAL 2017 V.6 Is.3.pdf | 12,85 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.