Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26698
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | National University of Food Technologies | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-27T13:36:24Z | - |
dc.date.available | 2018-02-27T13:36:24Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Ukrainian food journal = Український харчовий журнал : internatinal scientific journal. Vol. 6. Issue 3 / National university of food technologies. - К. : NUFT, 2017. - 186 p. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26698 | - |
dc.description.abstract | An international scientific periodical for the publication of research results of experts in the field of food science, technology and technology, chemistry, economics and management. Міжнародне наукове періодичне видання для публікації результаті досліджень фахівців у галузі харчової науки, техніки та технології, хімії, економіки і управління. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.subject | food technologies | uk_UA |
dc.subject | biotechnology | uk_UA |
dc.subject | microbiology | uk_UA |
dc.subject | food chemistry | uk_UA |
dc.subject | processes and equipment of food productions | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | біотехнологія | uk_UA |
dc.subject | мікробіологія | uk_UA |
dc.subject | харчова хімія | uk_UA |
dc.subject | процеси і апарати харчових виробництв | uk_UA |
dc.subject | пищевые технологии | uk_UA |
dc.subject | биотехнология | uk_UA |
dc.subject | микробиология | uk_UA |
dc.subject | пищевая химия | uk_UA |
dc.subject | процессы и аппараты пищевых производств | uk_UA |
dc.title | Ukrainian food journal. Vol. 6. Issue 3 | uk_UA |
dc.type | Book chapter | uk_UA |
Appears in Collections: | Ukrainian Food Journal |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
UKRAINIAN FOOD JOURNAL 2017 V.6 Is.3.pdf | 12,85 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.