Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26766
Title: The influence of proteins on the technological process of bread making with fructose
Authors: Drobot, Vira
Shevchenko, Anastasiia
Marchenko, Olha
Keywords: protein
fructose
technological process
bread
diabetes
technology
білки
фруктоза
технологічний процес
хліб
діабет
технологія
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
белки
технологический процесс
хлеб
диабет
технология
Issue Date: 2016
Citation: Drobot, V. The influence of proteins on the technological process of bread making with fructose / V. Drobot, A. Shevchenko, O. Marchenko // Food and Environment Safety. – 2016. - Volume XV, Issue 4. – P.341-346.
Abstract: The work is devoted to the research of the impact of different proteins on technological process of bakery products for diabetics. The effect of proteins on the yeast fermentative activity, structural and mechanical properties of dough and quality of finished products is set. Робота присвячена дослідженню впливу різних білків на технологічний процес виготовлення хлібобулочних виробів для хворих на цукровий діабет. Встановлено вплив білків на бродильну активність дріжджів, структурно-механічні властивості тіста та якість готових виробів
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26766
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ssaotiopottpombwf.pdf431,41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.