Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26957
Title: | Перспективи використання порошків гарбуза та топінамбура при виробництві паштетів |
Authors: | Примачик, Євгенія Анатоліївна Стеценко, Наталія Олександрівна |
Keywords: | паштет печінковий гарбуз топінамбур оздоровчий харчовий продукт pate pumpkin Jerusalem artichoke healthy food product кафедра технології оздоровчих продуктів |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Примачик, Є. А. Перспективи використання порошків гарбуза та топінамбура при виробництві паштетів / Є. А. Примачик, Н. О. Стеценко // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації та безпеки : збірник праць за підсумками IV міжнарод. наук.-практ. конф. вчених, аспірантів і студентів. Секція 2. Інноваційні технології переробки продовольчої сировини. – К. : НУБіП України, 2014. – С. 153. |
Abstract: | При розробленні паштету оздоровчого призначення запропоновано внесення до його рецептури овочевих наповнювачів – порошків з гарбуза та топінамбуру в кількості 3 %. Розроблений продукт має високу харчову і біологічну цінність, а завдяки пребіотичним властивостям може бути віднесений до категорії продуктів оздоровчого призначення. In the development of a health improvement patch, it is proposed to add vegetable fillers to its formulation - powder from pumpkin and artichoke in the amount of 3%. The product developed has a high nutritional and biological value, and due to its prebiotic properties, it can be classified as a category of health-improving products. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26957 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Primachik.pdf | 350,62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.