Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26957
Назва: Перспективи використання порошків гарбуза та топінамбура при виробництві паштетів
Автори: Примачик, Євгенія Анатоліївна
Стеценко, Наталія Олександрівна
Ключові слова: паштет печінковий
гарбуз
топінамбур
оздоровчий харчовий продукт
pate
pumpkin
Jerusalem artichoke
healthy food product
кафедра технології оздоровчих продуктів
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Примачик, Є. А. Перспективи використання порошків гарбуза та топінамбура при виробництві паштетів / Є. А. Примачик, Н. О. Стеценко // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації та безпеки : збірник праць за підсумками IV міжнарод. наук.-практ. конф. вчених, аспірантів і студентів. Секція 2. Інноваційні технології переробки продовольчої сировини. – К. : НУБіП України, 2014. – С. 153.
Короткий огляд (реферат): При розробленні паштету оздоровчого призначення запропоновано внесення до його рецептури овочевих наповнювачів – порошків з гарбуза та топінамбуру в кількості 3 %. Розроблений продукт має високу харчову і біологічну цінність, а завдяки пребіотичним властивостям може бути віднесений до категорії продуктів оздоровчого призначення. In the development of a health improvement patch, it is proposed to add vegetable fillers to its formulation - powder from pumpkin and artichoke in the amount of 3%. The product developed has a high nutritional and biological value, and due to its prebiotic properties, it can be classified as a category of health-improving products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26957
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Primachik.pdf350,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.