Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26957
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Примачик, Євгенія Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Стеценко, Наталія Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-04-11T12:53:20Z | - |
dc.date.available | 2018-04-11T12:53:20Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Примачик, Є. А. Перспективи використання порошків гарбуза та топінамбура при виробництві паштетів / Є. А. Примачик, Н. О. Стеценко // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації та безпеки : збірник праць за підсумками IV міжнарод. наук.-практ. конф. вчених, аспірантів і студентів. Секція 2. Інноваційні технології переробки продовольчої сировини. – К. : НУБіП України, 2014. – С. 153. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26957 | - |
dc.description.abstract | При розробленні паштету оздоровчого призначення запропоновано внесення до його рецептури овочевих наповнювачів – порошків з гарбуза та топінамбуру в кількості 3 %. Розроблений продукт має високу харчову і біологічну цінність, а завдяки пребіотичним властивостям може бути віднесений до категорії продуктів оздоровчого призначення. In the development of a health improvement patch, it is proposed to add vegetable fillers to its formulation - powder from pumpkin and artichoke in the amount of 3%. The product developed has a high nutritional and biological value, and due to its prebiotic properties, it can be classified as a category of health-improving products. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UK | uk_UA |
dc.subject | паштет печінковий | uk_UA |
dc.subject | гарбуз | uk_UA |
dc.subject | топінамбур | uk_UA |
dc.subject | оздоровчий харчовий продукт | uk_UA |
dc.subject | pate | uk_UA |
dc.subject | pumpkin | uk_UA |
dc.subject | Jerusalem artichoke | uk_UA |
dc.subject | healthy food product | uk_UA |
dc.subject | кафедра технології оздоровчих продуктів | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання порошків гарбуза та топінамбура при виробництві паштетів | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Primachik.pdf | 350,62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.