Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26957
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПримачик, Євгенія Анатоліївна-
dc.contributor.authorСтеценко, Наталія Олександрівна-
dc.date.accessioned2018-04-11T12:53:20Z-
dc.date.available2018-04-11T12:53:20Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПримачик, Є. А. Перспективи використання порошків гарбуза та топінамбура при виробництві паштетів / Є. А. Примачик, Н. О. Стеценко // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації та безпеки : збірник праць за підсумками IV міжнарод. наук.-практ. конф. вчених, аспірантів і студентів. Секція 2. Інноваційні технології переробки продовольчої сировини. – К. : НУБіП України, 2014. – С. 153.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26957-
dc.description.abstractПри розробленні паштету оздоровчого призначення запропоновано внесення до його рецептури овочевих наповнювачів – порошків з гарбуза та топінамбуру в кількості 3 %. Розроблений продукт має високу харчову і біологічну цінність, а завдяки пребіотичним властивостям може бути віднесений до категорії продуктів оздоровчого призначення. In the development of a health improvement patch, it is proposed to add vegetable fillers to its formulation - powder from pumpkin and artichoke in the amount of 3%. The product developed has a high nutritional and biological value, and due to its prebiotic properties, it can be classified as a category of health-improving products.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectпаштет печінковийuk_UA
dc.subjectгарбузuk_UA
dc.subjectтопінамбурuk_UA
dc.subjectоздоровчий харчовий продуктuk_UA
dc.subjectpateuk_UA
dc.subjectpumpkinuk_UA
dc.subjectJerusalem artichokeuk_UA
dc.subjecthealthy food productuk_UA
dc.subjectкафедра технології оздоровчих продуктівuk_UA
dc.titleПерспективи використання порошків гарбуза та топінамбура при виробництві паштетівuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Primachik.pdf350,62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.