Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27065
Title: Використання речовин антимікробної дії в якості кріопротекторів для обробки ягід
Authors: Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
Сімахіна, Галина Олександрівна
Keywords: кріопротектори
заморожування
ягоди
антимікробна дія
зберігання
cryoprotectants
freezing
berries
antimicrobial action
storage
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2017
Citation: Халапсіна, С. Використання речовин антимікробної дії в якості кріопротекторів для обробки ягід / С. Халапсіна, Г. Сімахіна // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : міжнародна науково-практична конференція, 25-26 травня 2017 р. - С. 116.
Abstract: Основні втрати ягідної сировини при зберіганні зумовлені розвитком фітопатогенної мікрофлори. Одним з ефективних прийомів пригнічення збудників інфекційних захворювань ягід є застосування антисептиків. Було обґрунтовано використання сорбінової та бензойної кислоти для попереднього оброблення сировини перед заморожуванням. The main losses of berry raw materials during storage are due to the development of phytopathogenic microflora. One of the effective methods of inhibition of pathogens of infectious diseases of berries is the use of antiseptics. The use of sorbic acid and benzoic acid was used for preliminary processing of raw materials before freezing.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27065
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf417,4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.