Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27065
Название: Використання речовин антимікробної дії в якості кріопротекторів для обробки ягід
Авторы: Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
Сімахіна, Галина Олександрівна
Ключевые слова: кріопротектори
заморожування
ягоди
антимікробна дія
зберігання
cryoprotectants
freezing
berries
antimicrobial action
storage
кафедра технології оздоровчих продуктів
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Халапсіна, С. Використання речовин антимікробної дії в якості кріопротекторів для обробки ягід / С. Халапсіна, Г. Сімахіна // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : міжнародна науково-практична конференція, 25-26 травня 2017 р. - С. 116.
Краткий осмотр (реферат): Основні втрати ягідної сировини при зберіганні зумовлені розвитком фітопатогенної мікрофлори. Одним з ефективних прийомів пригнічення збудників інфекційних захворювань ягід є застосування антисептиків. Було обґрунтовано використання сорбінової та бензойної кислоти для попереднього оброблення сировини перед заморожуванням. The main losses of berry raw materials during storage are due to the development of phytopathogenic microflora. One of the effective methods of inhibition of pathogens of infectious diseases of berries is the use of antiseptics. The use of sorbic acid and benzoic acid was used for preliminary processing of raw materials before freezing.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27065
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
4.pdf417,4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.