Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27065
Назва: | Використання речовин антимікробної дії в якості кріопротекторів для обробки ягід |
Автори: | Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна Сімахіна, Галина Олександрівна |
Ключові слова: | кріопротектори заморожування ягоди антимікробна дія зберігання cryoprotectants freezing berries antimicrobial action storage кафедра технології оздоровчих продуктів |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | Халапсіна, С. Використання речовин антимікробної дії в якості кріопротекторів для обробки ягід / С. Халапсіна, Г. Сімахіна // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : міжнародна науково-практична конференція, 25-26 травня 2017 р. - С. 116. |
Короткий огляд (реферат): | Основні втрати ягідної сировини при зберіганні зумовлені розвитком фітопатогенної мікрофлори. Одним з ефективних прийомів пригнічення збудників інфекційних захворювань ягід є застосування антисептиків. Було обґрунтовано використання сорбінової та бензойної кислоти для попереднього оброблення сировини перед заморожуванням. The main losses of berry raw materials during storage are due to the development of phytopathogenic microflora. One of the effective methods of inhibition of pathogens of infectious diseases of berries is the use of antiseptics. The use of sorbic acid and benzoic acid was used for preliminary processing of raw materials before freezing. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27065 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4.pdf | 417,4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.