Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27065
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна-
dc.contributor.authorСімахіна, Галина Олександрівна-
dc.date.accessioned2018-04-19T13:36:04Z-
dc.date.available2018-04-19T13:36:04Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationХалапсіна, С. Використання речовин антимікробної дії в якості кріопротекторів для обробки ягід / С. Халапсіна, Г. Сімахіна // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : міжнародна науково-практична конференція, 25-26 травня 2017 р. - С. 116.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27065-
dc.description.abstractОсновні втрати ягідної сировини при зберіганні зумовлені розвитком фітопатогенної мікрофлори. Одним з ефективних прийомів пригнічення збудників інфекційних захворювань ягід є застосування антисептиків. Було обґрунтовано використання сорбінової та бензойної кислоти для попереднього оброблення сировини перед заморожуванням. The main losses of berry raw materials during storage are due to the development of phytopathogenic microflora. One of the effective methods of inhibition of pathogens of infectious diseases of berries is the use of antiseptics. The use of sorbic acid and benzoic acid was used for preliminary processing of raw materials before freezing.uk_UA
dc.subjectкріопротекториuk_UA
dc.subjectзаморожуванняuk_UA
dc.subjectягодиuk_UA
dc.subjectантимікробна діяuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectcryoprotectantsuk_UA
dc.subjectfreezinguk_UA
dc.subjectberriesuk_UA
dc.subjectantimicrobial actionuk_UA
dc.subjectstorageuk_UA
dc.subjectкафедра технології оздоровчих продуктівuk_UA
dc.titleВикористання речовин антимікробної дії в якості кріопротекторів для обробки ягідuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf417,4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.