Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27066
Title: | The usage of temperatures below zero to dehydrate the raw berries |
Authors: | Simahina, Galina Kaminska (Halapsina), Svitlana |
Keywords: | cryoprotectants freezing biological damage ascorbic acid storage кріопротектори заморожування біологічні ушкодження аскорбінова кислота зберігання криопротекторы замораживание биологические повреждения аскорбиновая кислота хранение кафедра технології оздоровчих продуктів |
Issue Date: | 2017 |
Citation: | Simakhina, G. The usage of temperatures below zero to dehydrate the raw berries / G. Simakhina, S. Khalapsina // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : міжнародна науково-практична конференція, 25-26 травня 2017 р. - С. 53. |
Abstract: | The scientific innovation of this work was based on the usage of temperatures below zero (by Celsius) to dehydrate the raw berries. The authors present the results concerning the choice of wild grown plant raw (particularly berries) to create the high-vitamin compositions of fresh frozen products. Наукова новизна цієї роботи базується на використанні температур нижче нуля (за Цельсієм), щоб зневоднити сирі ягоди. Автори представляють результати, що стосуються вибору сировини дикорослих рослин (особливо ягід) для створення високоякісних композицій свіжозаморожених продуктів. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27066 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.