Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27193
Title: Технологія м’яса та м’ясних продуктів : підручник
Authors: Клименко, Михайло Миколайович
Віннікова, Людмила Георгіївна
Береза, Іван Григорович
Гончаров, Георгій Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
Буша, Олексій Олексійович
Ткаченко, Катерина Деміївна
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
тваринництво
м’ясо та м’ясні продукти
забій
animal husbandry
slaughter
meat and meat products
Issue Date: 2006
Citation: Технологія м'яса та м'ясних продуктів : підручник / М. М. Клименко, Л. Г. Віннікова, І. Г. Береза та ін. ; за ред. М. М. Клименка. - Київ : Вища освіта, 2006. - 640 с.
Abstract: Подано характеристики основних видів забійних тварин, птиці та кролів.Наведено хімічний склад, технологічні та біологічні властивості м’яса. Описано асортимент продукції; технологію забою і первинної переробки худоби, свиней, птиці та кролів; оброблення продуктів забою та яєць; виготовлення ковбасних виробів, напівфабрикатів і м’ясних консервів; виробництво кормової та технічної продукції з м’ясної сировини. Особливу увагу приділено проблемам ресурсозаощадження в м’ясній галузі, виробництва комбінованих м’ясних продуктів, якості м’ясних виробів, санітарно-гігієнічним, економічним питанням і перспективам розвитку технології м’яса та м’ясних продуктів.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27193
Appears in Collections:Підручники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
48.pdf9,28 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.