Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27193
Title: | Технологія м’яса та м’ясних продуктів : підручник |
Authors: | Клименко, Михайло Миколайович Віннікова, Людмила Георгіївна Береза, Іван Григорович Гончаров, Георгій Іванович Пасічний, Василь Миколайович Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна Буша, Олексій Олексійович Ткаченко, Катерина Деміївна |
Keywords: | кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів тваринництво м’ясо та м’ясні продукти забій animal husbandry slaughter meat and meat products |
Issue Date: | 2006 |
Citation: | Технологія м'яса та м'ясних продуктів : підручник / М. М. Клименко, Л. Г. Віннікова, І. Г. Береза та ін. ; за ред. М. М. Клименка. - Київ : Вища освіта, 2006. - 640 с. |
Abstract: | Подано характеристики основних видів забійних тварин, птиці та кролів.Наведено хімічний склад, технологічні та біологічні властивості м’яса. Описано асортимент продукції; технологію забою і первинної переробки худоби, свиней, птиці та кролів; оброблення продуктів забою та яєць; виготовлення ковбасних виробів, напівфабрикатів і м’ясних консервів; виробництво кормової та технічної продукції з м’ясної сировини. Особливу увагу приділено проблемам ресурсозаощадження в м’ясній галузі, виробництва комбінованих м’ясних продуктів, якості м’ясних виробів, санітарно-гігієнічним, економічним питанням і перспективам розвитку технології м’яса та м’ясних продуктів. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27193 |
Appears in Collections: | Підручники |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.