Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27209
Title: | Дослідження структури збагачених оздоблювальних напівфабрикатів |
Authors: | Галецька, Оксана Володимирівна Янчик, Марія Володимирівна |
Keywords: | кафедра експертизи харчових продуктів кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції стуктура оздоблювальні напівфабрикати порошок ананасу кунжут structure finishing semi-finished products powder of pineapple sesame |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Дослідження структури збагачених оздоблювальних напівфабрикатів / О. В. Галецька, М. В. Янчик / Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів VII Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю / Міністерство освіти і науки України. – Одеса : 2014. – С. 91-92. |
Abstract: | Мета цієї роботи – дослідження впливу рослинних компонентів на фізичну структуру збагаченого оздоблювального напівфабрикату. Для проведення досліджень виготовляли оздоблювальний напівфабрикат, збагачений порошком із ананасу та насінням білого кунжуту, подрібненим у спеціальних умовах. Кількість внесених добавок становила 18 та 12 % відповідно їх вмісту від маси готового продукту. The purpose of this work is to study the influence of plant components on physical the volume of the enriched finishing half-finished product. For the research, a finishing half-finished product was enriched with powdered pineapple and seeds. white sesame seeds, crushed in special conditions. Number of supplements made forks 18 and 12% corresponding to their content from the mass of the finished product. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27209 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Odessa 2014.pdf | 220,67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.