Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27209
Title: Дослідження структури збагачених оздоблювальних напівфабрикатів
Authors: Галецька, Оксана Володимирівна
Янчик, Марія Володимирівна
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
стуктура
оздоблювальні напівфабрикати
порошок ананасу
кунжут
structure
finishing semi-finished products
powder of pineapple
sesame
Issue Date: 2014
Citation: Дослідження структури збагачених оздоблювальних напівфабрикатів / О. В. Галецька, М. В. Янчик / Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів VII Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю / Міністерство освіти і науки України. – Одеса : 2014. – С. 91-92.
Abstract: Мета цієї роботи – дослідження впливу рослинних компонентів на фізичну структуру збагаченого оздоблювального напівфабрикату. Для проведення досліджень виготовляли оздоблювальний напівфабрикат, збагачений порошком із ананасу та насінням білого кунжуту, подрібненим у спеціальних умовах. Кількість внесених добавок становила 18 та 12 % відповідно їх вмісту від маси готового продукту. The purpose of this work is to study the influence of plant components on physical the volume of the enriched finishing half-finished product. For the research, a finishing half-finished product was enriched with powdered pineapple and seeds. white sesame seeds, crushed in special conditions. Number of supplements made forks 18 and 12% corresponding to their content from the mass of the finished product.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27209
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Odessa 2014.pdf220,67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.